Home » Teknologi » Cloud Computing » Objektens internet är redan här

Objektens internet är redan här

Tech Page One

De finns överallt runt oss. Anslutna objekt är en del av vår vardag. Och sektor efter sektor, utvecklar företagen deras egna användningsscenarion.

Modefluga eller verklig teknisk omvälvning? Det är inte alltid lätt att reda ut. Objektens internet som för närvarande är på allas läppar, är ett av de ämnen som väcker både intresse och frågor. Volymen av anslutna objekt har helt enkelt exploderat under de senaste åren och dess antagande är redan mycket viktigare än vi tror. Enligt Gartners siffror kommer det att finnas 20 miljarder anslutna enheter inom 4 år. Och vissa företag som blickar framåt har redan förstått hur de kan utnyttjas. Är du ett av dem?

 

 

Dell

Dell

Dell ger länder, samhällen, kunder och människor möjlighet att överallt använda teknik för att förverkliga sina drömmar. Kunder litar på oss att vi levererar tekniska lösningar som hjälper dem att göra och uppnå mer, oavsett om de är hemma, på jobbet, skolan eller var som helst i deras värld. Läs mer om vår historia, syfte och människorna bakom vår kundfokuserad strategi.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Cloud Computing, Teknologi