Home » Teknologi » CAD, Grafik & Design » Ge kreatörer chansen att arbeta effektivt med Adobe Creative Cloud

Ge kreatörer chansen att arbeta effektivt med Adobe Creative Cloud

Tech Page One

main article image (1)

 

Kreatörer behöver ha tillgång till de bästa verktygen för att kunna skapa spännande och engagerande innehåll. Med hjälp av kraftfulla arbetsstationer i kombination med Adobe Creative Cloud kan du ge dina kreatörer tillgång till kraftfulla specialistprogram närhelst de behöver det.

Därför behöver ditt företag en on demand-modell för designarbetet

body text image (11)Ett abonnemang på Adobe Creative Cloud ger tillgång till en bred uppsättning designverktyg, som till exempel Photoshop, Illustrator och InDesign. I Creative Cloud har de organiserats på ett sätt som ger ett sammanhängande och intuitivt arbetssätt där medarbetarna har tillgång till programmen när de behöver dem, oavsett var de arbetar.

Nya funktioner läggs till automatiskt av Creative Cloud och kan laddas ner och användas av dina anställda när de så önskar. I systemet ingår en central instrumentpanel så att cheferna kan övervaka hur idéerna delas i detta kreativa universum.

Tack vare detta kan designers samarbeta med sina kollegor när som helst och från vilken enhet som helst. Navet i designnätverket kommer att vara arbetsstationen, som hjälper företaget att skapa en produktiv IT-miljö för sina kreatörer.

Så kan kreatörerna använda Adobe Creative Cloud

Den smarta kombinationen av en arbetsstation och molnet hjälper företaget att förbättra både den kreativa personalens produktivitet och kvaliteten på det innehåll som produceras – oavsett om det rör sig om filmspecialisternas bildbehandling eller webdesigners som arbetar med komplext interaktivt innehåll.

Videoredigerarna kan använda kombinationen arbetsstation och Creative Cloud till att sätta samman spännande innehåll med hjälp av material från flera olika källor, till exempel film, stillbilder och dramatisk musik. Grafiska designers kan skapa kraftfulla animationer eller kortfilmer med Hollywood-känsla.

När det gäller tryckta medier kan DTP-personalen göra layout på alla möjliga slags publikationer, allt från reklambroschyrer till personaltidningar. För fotografer finns verktyg för bildredigering så att era produkter får högsta möjliga kvalitet.

Rätt teknik kan ge stora effekter

Personalen kan effektivisera arbetsflödet och sänka kostnaderna genom att använda kraftfulla arbetsstationer som till exempel Dell Precision 15 5000-serien med 4K-skärm, professionellt Nvidia Quadro-grafikkort och Thunderbolt-anslutning. Dess stationära släkting, Dell Precision Tower 7000-serien, ger den ultimata kombinationen av datorkraft och utbyggnadsmöjligheter.

De Los Angeles-baserade filmarna A. J. Carter och Gabriel Bienczyki använder en mobil Dell Precision M3800 Workstation till verkligt processorkrävande filmredigering med programvara som t.ex. Adobe Premiere Pro. Tekniken kan konfigureras för många olika arbetsflöden och kombinationen av program- och maskinvara klarar utan problem av att hantera filmande på plats.

Arbetsstationerna kan även anpassas för nya uppgifter och affärskrav. Verktyget Dell Precision Optimiser säkerställer till exempel att era Adobe-program hanteras med maximal effektivitet genom att dynamiskt justera systeminställningarna – processor, datalagring och grafik – i förhållande till nya arbetsbelastningar.

Sammanfattning: passa på att få högpresterande system

För att hjälpa era kreativa medarbetare att få ut maximalt av Adobe Creative Cloud behöver ni kraftfulla arbetsstationer. Med Dells arbetsstationer kan en mängd olika designrelaterade uppgifter lösas från olika slags platser. Dells arbetsstationer sätter högpresterande datorkraft i händerna på era mest kreativa medarbetare.

 

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels är affärsjournalist med inriktning på IT-ledarskap. Han har tidigare varit redaktör för CIO Connect och redaktör för specialartiklar för Computing. Han har även skrivit för ett flertal organisationer, inklusive Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing och Times Higher Education. Mark har även skrivit för CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform och CIONET. Mark har omfattande erfarenhet av att skriva om hur IT-direktörer använder och inför teknik i verksamheten.

Senaste inlägg:

 

Taggar: CAD, Grafik & Design, Programvara, Teknologi