Home » Teknologi » Konvergerad infrastruktur » Fem tecken på att du behöver hanteringssupport för IT-systemet

Fem tecken på att du behöver hanteringssupport för IT-systemet

Tech Page One

5 signs that you need IT systems management support-Main

 

Fem tecken på att du behöver hanteringssupport för systemet

Hantering av IT-systemet kan låta trist, men en framgångsrik driftsättning kan hjälpa företag att förbättra produktivitet och rörlighet. Det kan även öka flexibilitet, effektivitet och produktivitet samt minska kostnaderna för IT.

Alla företag letar efter en fördel, något som kan ge dem alla de fördelar vi har listat ovan. En plattform för systemhantering tar hand om mycket av just det. Här är några sätt där en plattform för systemhantering kan hjälpa ett företag.

Driftsättning och start

5 signs that you need IT systems management support-BodyVäntetiden mellan beställning, utveckling och faktisk driftsättning av nya tjänster kan vara otroligt frustrerande för IT-avdelning och slutanvändare. Ett systemhanteringsverktyg kan ersätta långsamma, manuella arbetssätt för att leverera nya IT-tjänster.

Genom att minska den tid som behövs för driftsättning och tillhandahållande kan ett systemhanteringsverktyg dessutom innebära frigörande av IT-resurser som kan arbeta med nya innovativa lösningar som driver företaget framåt.

Konfigurera

När företaget hela tiden växer kan det vara en tidsödande arbete att konfigurera system för nyanställda. Samma problem dyker upp när det är dags att installera nya system. Men ett IT-hanteringssystem säkerställer att hundratals system kan konfigureras samtidigt, vilket väsentligt minskar bördan för IT-avdelningen.

Övervaka

Idag kan företag ha stora, komplexa och skiftande IT-system som sträcker sig till olika fysiska platser och olika installationer. Det kan vara allt från fysiska till virtuella, på kontoret och utanför. Det här kan göra övervakningsprocessen svår.

Att övervaka kapaciteter med ett hanteringsverktyg för IT-system gör det möjligt för IT-administratörer att på distans hantera tillgångar, övervaka systemets status och inventera driftsatta system i företaget. De kommer också att kunna kommunicera med hanteringskonsoler som stödjer branschstandarder.

Uppdatera

Dagens komplexa IT-miljöer möter många utmaningar, från säkerhet till uppdatering av systemen för att ge de anställda möjlighet att vara så produktiva som möjliga. Tänk dig till exempel att du kan skicka ut en rättelse för en drivrutin till 10 000 system i ett nationellt nätverk med bara ett eller två klick: ett IT-hanteringssystem kan hjälpa dig med det.

Strömhantering

I en allt mer mobil arbetsmiljö där människor inte längre är bundna till sina skrivbord blir batterikraft allt mer viktigt. Det kan vara otroligt frustrerande att konstant behöva leta efter ett eluttag för att ladda enheten.

IT-hanteringssystem kan göra det möjligt för slutanvändare att maximera sin batteritid genom att konfigurera inställningarna baserat på personliga preferenser. Det ger personal i farten lugn och ro så att de kan få jobbet gjort utan att riskera att deras enhet dör.

Strömhanteringsverktyg kan även användas i datacentret och ge IT-avdelningen kontroll över strömförbrukningen. Förutom att garantera ett mer effektivt drivet datacenter kan detta förbättra upptid och produktivitet i hela företaget.

Dell har världens mest hanterbara datorer.Klicka här för att få veta mer om Dells branschledande hanteringsverktyg för kundsystem.

 

Steve Evans

Steve Evans

Steve Evans är teknisk frilansskribent med fokus på hur IT påverkar företag världen över, från styrelseplan till bottenplan. Steve var tidigare webbredaktör för Computer Business Review (CBR) och har även skrivit för Computer Weekly, Silicon.co.uk (tidigare TechWeekEurope), ZDNet, SC Magazine UK, Infosecurity Magazine och Capacity Magazine. Under sin karriär som teknisk skribent har Steve täckt ett stort antal ämnen, inklusive molnanvändning, säkerhet, nätverkshantering, lagring och mobilitet.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Konvergerad infrastruktur, PC lifecycle management, Teknologi