Home » Teknologi » Mobilitet » De värsta scenarierna för BYOD

De värsta scenarierna för BYOD

Tech Page One

Uppgifter som strövar omkring utan kontroll, med antivirusprogram som gått ut eller utan lösenord till abonnenter… BYOD gör att enheter, som över huvud taget inte motsvarar säkerhetsstandarder som gäller i yrkeslivet, motsvarar företagets parametrar.

1,75 miljard. Är antalet smartphone-användare under 2014 enligt analysföretaget eMarketer. Penetrationsgraden i de utvecklade länderna överstiger redan hela 50 % och växer dag för dag i utvecklingsområden. Inför ett övertaligt utbud av enheter, kan varje konsument hitta den utrustning som bäst motsvarar dennes förväntningar. Och när kunden har den valda produkten i sina händer, vill han/hon naturligtvis använda den för att arbeta.

BYOD (Bring Your Own Device) har många fördelar för företag som vet hur BYOD kan användas på effektivt sätt: större produktivitet hos de anställda, inget behov av utbildning, inget förvärvning av material, … Var dock försiktig med dåliga överraskningar. Om BYOD inte används rätt kan det bli en riktig mardröm när det gäller säkerhet. Sju scenarier ska noggrant kontrolleras, eller till och med bannlysas.

 

 

Dell

Dell

Dell ger länder, samhällen, kunder och människor möjlighet att överallt använda teknik för att förverkliga sina drömmar. Kunder litar på oss att vi levererar tekniska lösningar som hjälper dem att göra och uppnå mer, oavsett om de är hemma, på jobbet, skolan eller var som helst i deras värld. Läs mer om vår historia, syfte och människorna bakom vår kundfokuserad strategi.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Mobilitet, Teknologi