Home » Future-Ready » Fem avseenden där tekniken har förändrat arbetslivet på för millenniegenerationen

Fem avseenden där tekniken har förändrat arbetslivet på för millenniegenerationen

Tech Page One

Stor teknikanvändning har förändrat hur arbetstagare ur millenniegenerationen uppfattar arbete, på ett sätt som inte skedde för den nuvarande chefsgenerationen. Yngre arbetstagare har helt andra förväntningar kring hur teknik ska användas för att hjälpa dem att göra sitt jobb – detta gäller allt från arbetsstil till informationssäkerhet och avancerad teknik. Dessa tankegångar måste den högre ledningen se som en väckarklocka. Beslutsfattare inom företagen som inte märker förändringen kan gå miste om duktig personal. I det här dokumentet sammanfattar vi fem viktiga avseenden där tekniken har förändrat millenniegenerationens arbetsliv.

 

 

Upptäck de senaste tekniktrenderna och -insikterna för att hålla dig i framkant av utvecklingen. Klicka här för att ta reda på mer om hur man bygger morgondagens personalstyrka idag.

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels är affärsjournalist med inriktning på IT-ledarskap. Han har tidigare varit redaktör för CIO Connect och redaktör för specialartiklar för Computing. Han har även skrivit för ett flertal organisationer, inklusive Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing och Times Higher Education. Mark har även skrivit för CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform och CIONET. Mark har omfattande erfarenhet av att skriva om hur IT-direktörer använder och inför teknik i verksamheten.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Future-Ready, Workforce Transformation