Home » Future-Ready » Ett kontor utan väggar: En dag i den framtidssäkrade arbetstagarens liv

Ett kontor utan väggar: En dag i den framtidssäkrade arbetstagarens liv

Tech Page One

Den framtidssäkrade arbetstagaren har ofta en av fyra personligheter, men en egenskap utesluter inte en annan. Arbetstagare tillämpar en av dessa personligheter – på språng, skrivbordscentrerad, korridorkrigare och distansarbetare – beroende på vilken typ av arbete som behöver utföras under dagen. Här visar vi hur en modern kontorsarbetare genomgår denna förvandling och diskuterar hur beslutsfattare inom IT kan stödja de förändringar som personalen måste göra.

 

 

Upptäck de senaste tekniktrenderna och -insikterna för att hålla dig i framkant av utvecklingen. Klicka här för att ta reda på mer om hur man bygger morgondagens personalstyrka idag.

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels är affärsjournalist med inriktning på IT-ledarskap. Han har tidigare varit redaktör för CIO Connect och redaktör för specialartiklar för Computing. Han har även skrivit för ett flertal organisationer, inklusive Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing och Times Higher Education. Mark har även skrivit för CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform och CIONET. Mark har omfattande erfarenhet av att skriva om hur IT-direktörer använder och inför teknik i verksamheten.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Future-Ready, Workforce Transformation