Home » Business » Socialt ansvarstagande » Video: Dells förespråkare för socialt ansvar – Adrian Grenier

Video: Dells förespråkare för socialt ansvar – Adrian Grenier

Tech Page One

Main article image_Video Dells Social Good Advocate  Adrian Grenier RESIZED

 

I mars 2015 tillkännagav Dell sitt nya samarbete med skådespelaren, filmskaparen, entreprenören och hållbarhetsförkämpen Adrian Grenier som företagets första förespråkare för socialt ansvar. I denna roll samarbetar Grenier med Dell för att främja mer hållbara beslut och handlingar via digitalt berättande och förespråkande.

Samarbetet är utformat kring Dells fortlöpande ansträngningar att lösa problemen med världens minskande resurser och växande behov av teknik. Dell och Grenier hoppas att de tillsammans kan inspirera konsumenter att vidta kollektiva åtgärder som ökar hållbarheten i vårt samhälle. Samarbetet belyser också målen i Dells 2020 Legacy av Good-plan, bland annat förespråkande av ansvarsfull återvinning, vilket hjälper Dell att samla in cirka 1 miljard kilo e-avfall till plastmaterial för nya Dell-produkter.

I den här videon pratar Adrian och ledare från Dell – bland annat David Lear, Dells hållbarhetschef – om det unika samarbetet.

 

 

Dell

Dell

Dell ger länder, samhällen, kunder och människor möjlighet att överallt använda teknik för att förverkliga sina drömmar. Kunder litar på oss att vi levererar tekniska lösningar som hjälper dem att göra och uppnå mer, oavsett om de är hemma, på jobbet, skolan eller var som helst i deras värld. Läs mer om vår historia, syfte och människorna bakom vår kundfokuserad strategi.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Business, Socialt ansvarstagande