Home » Business » Produktivitet » Vad kan jag göra med en PC?

Vad kan jag göra med en PC?

Tech Page One

Vad kan jag göra med en PC?

 

De senaste Intel-processorerna i den moderna PC:n ger förlängd batteridrift, supersnabba 3D-spel, 4K-videoredigering och Ultra HD-grafik. Windows 10 bidrar med välbekanta funktioner som Start-menyn och en del intressanta nyheter som webbläsaren Microsoft Edge och Cortana, din digitala personliga assistent.

Nu kan du styra datorn genom att tala till den eller peka och skriva direkt på skärmen. Du kan alltså svepa med fingret, rulla bilden eller göra anteckningar på en beröringskänslig pekskärm. Tack vare längre batteritid kan du numera jobba en hel dag utan avbrott var du än befinner dig. Med Windows Hello loggar du in med en enda blick, en lätt beröring – eller ett leende! Allt detta med säkerhetsfunktioner i företagsklass, helt utan lösenord.

När det brådskar är din PC redo på sekunden. Hur pigg du än är vaknar din PC snabbare än du själv – de långa starttidernas era är förbi. Och fjärråtkomsten är blixtsnabb, eftersom nästa generationens Wi-Fi-antenner optimerar mottagningen och ger dig snabbare trådlös kommunikation än någonsin förr.

Variation ger krydda åt tillvaron

Vad kan jag göra med en PC?Urvalet av modeller och storlekar är också större än någonsin. Du kan välja och vraka bland allt från slimmade, lätta surfplattor som ändå har de flesta funktionerna till en avancerad PC som har precis allt men som ändå är bärbar.

Om du till exempel måste jobba mycket ute på fältet föredrar du säkert en lätt, bärbar dator med lång batteritid. Då kan det passa med en PC i Dell Inspiron 7000-serien, med prestanda som en kraftfull bärbar dator men som ändå är lätt och behändig som en surfplatta. Allt detta i en stilren, slimmad design.

För arbete och underhållning hemma passar de mångsidiga bärbara datormodellerna i serierna Dell Inspiron 3000 och 5000 bäst – de är enkla och inspirerande att använda. Med upp till åtta timmars batteritid och bakgrundsbelysta LED-skärmar i format upp till 17,3 tum blir det inga kompromisser i fråga om prestanda, design eller funktioner.

För den ultimata upplevelsen med högsta skärmupplösning, oöverträffad konstruktion, högklassiga material och extremt kraftfulla funktioner väljer du som proffs en maskin i XPS-serien, medan gamers nog föredrar Dells grymma Alienware-maskiner.

Nästa generationens PC-enheter kan förvandla din tillvaro genom att göra dig produktivare. Den öppnar en värld av nya tillämpningar och verksamheter, som nya sätt att skapa musik och till och med objekt utskrivna i 3D.

Det finns praktiskt taget ingenting som du inte kan göra med en modern PC. Så är det inte dags att uppgradera din kreativitet till nästa version?

 

 

Manek Dubash

Manek Dubash

Manek Dubash är analytiker och teknikjournalist med över 30 års erfarenhet. Han fokuserar på affärsteknik och observerar och kommenterar frågor som gäller företagsinfrastruktur för ett stort antal webbplatser med inflytande i branschen. Hans arbete förekommer i nationella tidningar samt särskilda teknikinriktade tidskrifter och webbplatser. Han har även haft högre positioner vid större tidskrifter, inklusive PC Magazine där han var chefredaktör, och har arbetat med analys- och forskningsföretag som t.ex. Datamonitor och STL Partners.

Senaste inlägg:

 

Taggar: Business, Produktivitet